Aktuelt

Kategori: Behandling

Ring og få en tid

Vi har åbent alle ugens syv dage

Har du akut smerter?

Ring og vi finder en akuttid til dig

Priser og finansiering

Beregn ca. pris samt se tilskud

Føl dig tryg og smertefri

Vores personale har fokus på dig

Nu kan skæve fortænder rettes hurtigt og billigere

Skæve fortænder kan nu rettes hurtigt og enkelt uden brug af de velkendte bøjler. Desuden er behandlingen langt hurtigere og billigere end traditionel tandregulering.

Med det nye Inman Aligner system kan skævheder ved de forreste tænder i munden rettes op, så tænderne bliver mere lige igen. Men det er kun de forreste tænder, som det egner sig til. I løbet af 6-16 uger flytter tænderne sig på plads til den ønskede position. Inman Aligner systemet er relativt nyt i Danmark men afprøvet i USA og England i en årrække med gode resultater.

Det er almindeligt, at tænderne forrest i munden roterer en smule med tiden, så de bliver skæve. Ud over at dette indebærer en forandring af tændernes udseende, kan det også gøre det svært at holde rent. Tænderne kan stritte ud eller klemmer sig ind imellem de andre tænder. Det kan der nu gøres noget ved.

Inman Aligner metoden er særdeles effektiv og velegnet til at rette mange former for skævheder ved fortænderne ‒ men ikke alle.
Her er Inman Aligner tandretning kombineret med en tandblegning. En simpel men meget effektiv “makeover” af de synlige tænder i fronten af munden.

Gratis konsultation vedr. skæve/lige tænder og Inman Aligner
Du kan bestille tid til en gratis forundersøgelse, hvis du vil vide mere om dine muligheder for at få lige tænder med Inman Aligner.

  • Vores pris på behandling med Inman Aligner er ca. kr. 15.000,- for at rette alle de synlige tænder i enten over eller undermund.
  • Mulighed for rente og gebyrfrit lån.
  • Evt. tilskud til behandlingen via Sygeforsikringen “danmark”.

Se mere om Inman Aligner og retning af skæve tænder