Aktuelt

Kategori: Klinikken

Ring og få en tid

Vi har åbent alle ugens syv dage

Har du akut smerter?

Ring og vi finder en akuttid til dig

Priser og finansiering

Beregn ca. pris samt se tilskud

Føl dig tryg og smertefri

Vores personale har fokus på dig

Åbent hver lørdag og søndag hos din GladTand

Vi holder åbent hver lørdag og søndag kl. 8-15, så nu behøver du ikke at vente til mandag eller besøge tandlægevagten, hvis du har brug for akut behandling.

Alternativ til tandlægevagten – uden ekstra gebyr
Om lørdagen og søndagen kan du hos os få behandlet smerter og andre akutte ting, som du ikke synes kan vente til mandag. Vi tager intet ekstra gebyr for konsultationer og behandling i weekenden ‒ prisen er den samme som på hverdage.

Eftersyn og øvrig behandling om lørdagen og søndagen
Du kan også vælge at gå til tandlægen lørdag eller søndag hos gladtand.dk f.eks. for at få lavet fyldninger eller bare efterset dine tænder osv. I det tilfælde er der heller ikke noget ekstra gebyr.

Tidsbestilling
Du kan ringe til os både lørdag og søndag for en akut tid samme dag ‒ eller du kan bestille din tid i forvejen, hvis du foretrækker at besøge os en lørdag eller søndag.

Eftersyn/behandling på hverdage før kl. 8 eller efter kl. 18
Mange har rigeligt at se til i hverdagene med arbejde og andre vigtige opgaver, og derfor har det været efterspurgt blandt vores patienter, at vi har åbent om lørdagen. Det har vores patienter været så glade for, at vi nu også holder åbent om søndagen.

Ønsker du en tid før eller efter arbejde, er en anden mulighed at bestille en tid uden for vores almindelige åbningstid på hverdage. I mange tilfælde vil du kunne få en tid før kl. 8 eller efter kl 18.