Covid-19 - Vigtig info til dig som patient

Ring og få en tid

Vi har åbent alle ugens syv dage

Har du akut smerter?

Ring og vi finder en akuttid til dig

Priser og finansiering

Beregn ca. pris samt se tilskud

Føl dig tryg og smertefri

Vores personale har fokus på dig

Alle tandlægeklinikker holder åbent

Du kan derfor trygt komme på klinikken og få lavet de behandlinger du har, eller hvis der opstår en akut situation, hvor du har brug for vores hjælp, så kan du bestille en tid som du plejer.

Vi har åbent som normalt.  I mellem jul og nytår har vi lidt ændrede åbningstider, du kan se vores åbningstider på hjemmesiden Gladtand.dk. Vi glæder os til at se dig.

Har du brug for en tid?

Vores reception står derfor klar til at hjælpe med at afklare om du skal behandles og finde en tid til ønsket behandling eller et eftersyn. Du kan enten ringe til os på 38342421 eller selv sende en mail på info@gladtand.dk så kontakter vi dig.

Sikkerhed under behandlingen

Klinikken opfylder og følger strenge hygiejniske retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, herunder følger vi også retningslinjerne for brug af værnemidler. Din tryghed er i centrum når vi behandler.

Klinikken indkøber kun værnemidler, der lever op til gældende standarder, og som er underlagt omfattende kontroller hos vores leverandører.

Vi har ekstra rengøring og afspritning af klinikken for at sikre en god hygiene.

Hvis du er tvivl eller har andre spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på info@gladtand.dk eller på telefon 38342421