Find vej

Alle veje fører til Frederiksberg

Ring og få en tid

Vi har åbent alle ugens syv dage

Har du akut smerter?

Ring og vi finder en akuttid til dig

Priser og finansiering

Beregn ca. pris samt se tilskud

Føl dig tryg og smertefri

Vores personale har fokus på dig

Bus/tog/metro:

Følgende busser og metro kører lige til vores tandlægeklinik:
4A | Stopppestedet “Godthåbsvej”.
2A | Stoppestedet “Norde Fasanvej”.

Metro: M3 | Aksel Møllers Have St.

Rejseplanen.dk – Planlæg din rute med bus/tog

Bil

Krak.dk – Planlæge din rute med bil
Gode parkeringsmuligheder på Duevej lige om hjørnet
NB: Der er elevator i opgangen

Kan jeg frit vælge tandlæge på Frederiksberg eller i København?

Det er ofte praktisk at vælge en tandlæge i det område, som man bor i, arbejder i eller kommer forbi en gang imellem. Omvendt er det vigtigt, at man vælger en tandlæge, som man synes passer godt til det, man ønsker og har behov for – og typisk er det kun en eller to gange årligt, at man går til tandlæge. Så foretrækker man en bestemt tandlæge i en helt anden by, end der hvor man bor, kan det sagtens give mening at vælge at gå til tandlæge et andet sted.

Har du behov for at se en tandlæge, og bor du på Frederiksberg, skal du være meget velkommen – vi har patienter fra stort set hele landet, som kommer til os på vores klinik på Frederiksberg. Bor du i København eller et andet sted, er du også meget velkommen hos os.

I Danmark kan man selv frit vælge, hvor man vil gå til tandlæge – hvilken tandlæge man kan vælge er ikke afhængigt af, hvor man bor. Så uanset om du bor et sted i København, på Frederiksberg, i Gentofte eller et helt andet sted, kan du vælge at gå til tandlæge hos os.

Ønsker du at skifte tandlæge, hjælper vi med det praktiske. Vi indhenter de behandlingsmæssige oplysninger fra din tidligere tandlæge.

GladTand – Din tandlæge på Frederiksberg