Tandretning – Få det smil du altid har ønsket

  • De bedste faglige behandlere, sikrer dig det bedste resultat
  • Mulighed for rente- og gebyrfrit lån
  • Grundig forundersøgelse med 3D-scanning
  • Vi giver dig en gratis tandblegning ved tandretning med Invisalign
  • Mulighed for billige lån til behandlingen

Vi giver dig smilet tilbage med Invisalign

Vores forundersøgelser koster 495,- kr. Så book en tid og se hvad vi kan gøre for dig.

Priser på Invisalign

GladTands priser spænder fra 39.000 til 46.000 kroner. Prisen afhænger af behandlingens omfang.

Behandlingstiden varierer fra seks måneder op til til 24 måneder. Igen afhænger det af behandlingens omfang.

Lån til din tandbehandling

Du kan også låne penge til din tandbehandling på gode vilkår og med en rimelig rente.

Læs information om lån

Se hvad det koster dig at låne

De mest erfarne – vi står inde for kvaliteten

Vi er eksperter i at rette tænder med Invisalign. Det er vigtigt for os, at du får det smil du har fortjent og ønsket dig.

Vi gør meget ud af at være faglige kompetente, og informere dig bedst muligt om behandlingen, så vi kan hjælpe dig med at få det smil, som du ønsker dig.

Så book en tid til en forundersøgelse, og hør hvad vi kan gøre for dig.

Grundig forundersøgelse og faglig konsultation med 3D-scanning, hvor du kan se, hvordan vi vil rette dine tænder og give dig smilet tilbage.

Kontakt GladTand
+45 38 34 24 21 – alle ugens dage

Forundersøgelse til Invisalign

Før du siger ja til behandlingen, scanner vi dine tænder med en 3D-scanner og du vil så kunne se via en computermodel, hvad dit resultat kan blive efter vi har behandlet dig.

Undersøgelsen koster 495,- kr og du kan nemt booke tid ved at ringe til vores reception. vi har åbent alle ugens syv dage og her kan du starte med at booke en tid.

Invisalign er et af de mest gennemprøvede og diskrete systemer, der findes inden for tandretning. Og vi har rigtig meget erfaring i at rette tænder med skinnerne. Så du er i de bedste hænder.

Resultatet er et smukt og harmonisk smil med dine egne tænder. Vores behandlere er meget rutinerede, og alle er certificerede i Invisalign og har en betydelig erfaring og viden om tandretning både med Invisalign og andre lignende systemer. Kort sagt er dine tænder i de bedste hænder, når vi retter dem.

Hvordan virker Invisalign?

Der tages først et scan af dine tænder. Herefter laver vi en computermodel af dine tænder i 3D.

Ud fra modellen specialfremstilles en serie af individuelt tilpassede skinner, således at tænderne trinvist bevæger sig mere og mere på plads i retning af det ønskede resultat.

Den samlede behandling varierer i gennemsnit fra seks til 24 måneder, alt efter hvor kompliceret behandlingen er.

Typisk skal du som patient til kontrol på klinikken hver 4. til 8. uge undervejs i forløbet, hvilket dog afhænger af, hvordan vi vælger at behandle dig.

Forskellen i kontroller handler om, at vi altid vil sikre os, at behandlingen skrider fremad, som den skal.

Du er som patient altid i fokus, når du bliver behandlet på GladTand.

Flotte resultater

En effektiv og skånsom “makeover” af dine egne tænder. Med Invisalign kan skæve tænder i fronten af munden rettes effektivt. Dine egne tænder rettes på plads, og behov for behandlinger med facader og lignende reduceres.

Invisalign systemet består af usynlige skinner og kan tages af  – i stedet for traditionel bøjle, som altid er monteret.

Invisalign skinnerne er lavet af et gennemsigtigt materiale, og skinnen er derfor meget lidt synlig i behandlingsperioden.

Invisalign pris

GladTands pris på behandling med Invisalign spænder fra 39.000 til 46.000 kroner

Prisen afhænger af hvor kompliceret din behandling er, og vi vil altid sikre os, at vi giver dig det bedste resultat. Du skal være glad for dit smil og være tilfreds som patient.

Vi har et team, der er eksperter i at rette tænder med Invisalign og som altid sætter patienterne i centrum.

GladTand bruger den allernyeste teknologi. Vi holder os hele tiden opdaterede med den nyeste viden og bedste metoder til at rette tænder.

Samtidig er GladTands Invisalign-certificerede tandlæge særdeles kompetent og har næsten 20 års erfaring med at behandle patienter. Det sikrer et resultat, der holder og giver de bedste slutresultater. Derfor er du som patient i de bedste hænder, når du bliver behandlet hos GladTand.

Invisalign er et af de mest avancerede og effektive systemer der findes til at rette tænder. Med næsten usynlige plastik-skinner, fremstillet specifikt til dine tænder, via en computermodel, rettes dine tænder et stykke af gangen, indtil det ønskede resultat er opnået.

+Invisalign bøjle

Tandretning med invisalign er et gennemsigtigt alternativ til metalbøjlen, og fungerer  i de fleste ifølge bedre end en gammeldags “togskinne”. Invisalign bøjle er en meget komfortabel måde at få rettet tænder på, da skinnerne fylder relativt lidt i munden, samtidig med at skinnerne nærmest ikke kan ses.

Desuden er der ingen begrænsning for, hvad du må spise, og du kan let tage bøjlen ud for at opretholde en god mundhygiejne. Med Invisalign sætter der sig ikke mad i bøjlen, og du kan ligeledes børste både tænder og bøjle efter måltider og bruge tandtråd uden problemer.

+Hvem kan få Invisalign?

Tandregulering med invisalign kan være en god løsning for både børn og voksne, der ønsker at forbedre deres smil på en næsten usynlig metode. Der er ligeledes ingen aldersgrænse for brug af Invisalign, så det kan sagtens være den optimale løsning for både forældre og teenagere.

Invisalign er en diskret løsning til tandregulering og tiltrækker ikke unødvendig opmærksomhed.  

Tandretning med invisalign bruges både til små og større behov for tandreguleringer. Invisalign kan behandle skæve tænder, overbid, underbid, krydsbid, mellemrum og åbent bid.