Tandretning – Få det smil du altid har ønsket

  • De bedste faglige behandlere, sikrer dig det bedste resultat
  • Mulighed for rente- og gebyrfrit lån
  • Gratis forundersøgelse med en 3D-scanning
  • Vi giver dig en gratis tandblegning ved tandretning med Invisalign
  • Mulighed for billige lån til behandlingen

Vi giver dig smilet tilbage med Invisalign

Vores forundersøgelser er gratis, så book en tid og se hvad vi kan gøre for dig.

Priser
GladTands priser spænder fra 39.000 til 46.000 kroner, prisen afhænger af behandlingens omfang.

Behandlingstiden varierer fra seks måneder op til til 24 måneder, igen afhænger det af behandlingens omfang.

Lån til din tandbehandling
Du kan også låne penge til din tandbehandling på gode vilkår og med en rimelig rente.

Læs information om lån – klik her

Du kan se hvad det koster dig at låne – klik her

De mest erfarne – vi står inde for kvaliteten
Vi er eksperter i at rette tænder med Invisalign. Det er vigtigt for os, at du får det smil du har fortjent og ønsket dig.  Vi gør meget ud af at være faglige kompetente, og informere dig bedst muligt om behandlingen, så vi kan hjælpe dig med at få det smil, som du ønsker dig.

Så book en tid til en gratis forundersøgelse, og hør hvad vi kan gøre for dig.

Gratis konsultation

Med 3D-scanning – Kontakt GladTand
+45 38 34 24 21 – alle ugens dage

Den gratis forundersøgelse

Før du siger ja til behandlingen, scanner vi dine tænder helt gratis med en 3D-scanner og du vil så kunne se via en computermodel, hvad dit sandsynlige resultat bliver efter vi har behandlet dig.

Undersøgelsen er gratis og du kan nemt booke tid ved at ringe til vores reception, som er åben alle ugens syv dage dage, du kan også booke en tid online.

Invisalign er et af de mest gennemprøvede og diskrete systemer, der findes inden for tandretning. Og vi har rigtig meget erfaring i at rette tænder med skinnerne.

Resultatet er et smukt og harmonisk smil med dine egne tænder. Vores behandlere er meget rutinerede, og alle er certificerede i Invisalign og har en betydelig erfaring og viden om tandretning både med Invisalign og andre lignende systemer. Kort sagt dine tænder er i de bedste hænder, når vi retter dem.

Hvordan virker Invisalign?

Der tages først et scan af dine tænder og herefter laver vi en computermodel af dine tænder i 3D.

Ud fra modellen specialfremstilles en serie af individuelt tilpassede skinner, således at tænderne trinvist bevæger sig mere og mere på plads i retning af det ønskede resultat.

Den samlede behandling varierer i gennemsnit fra seks til 24 måneder, alt efter hvor kompliceret behandlingen er.  Typisk så skal du som patient til kontrol på klinikken hver 4. til 8. uge undervejs i forløbet, det afhænger af, hvordan vi vælger at behandle dig. Forskellen i kontroller handler om, at vi altid vil sikre os, at behandling skrider fremad, som den skal.

Du er som patient altid i fokus, når du bliver behandlet på GladTand.

Flotte resultater

En effektiv og skånsom “makeover” af dine egne tænder. Med Invisalign kan skæve tænder i fronten af munden rettes effektivt. Dine egne tænder rettes på plads, og behov for behandlinger med facader og lignende reduceres.

Invisalign systemet består af usynlige skinner og kan tages af  – i stedet for traditionel bøjle, som altid er monteret. Invisalign skinnerne er lavet af et gennemsigtigt materiale, og skinnen er derfor meget lidt synlig i behandlingsperioden.

Invisalign pris

GladTands pris på behandling med Invisalign spænder fra 39.000 til 46.000 kroner

Prisen afhænger af hvor kompliceret din behandling er, og vi vil altid sikre os, at vi giver dig det bedste resultat,. Du skal være glad for dit smil og være tilfreds som patient.

Vi har et team, der er eksperter i at rette tænder med Invisalign og som altid sætter patienterne i centrum.

GladTand bruger den allernyeste teknologi. Vi holder os hele tiden opdaterede med den nyeste viden og bedste metoder til at rette tænder.

Samtidig er GladTands Invisalign-certificerede tandlæge særdeles kompetent og har næsten 20 års erfaring med at behandle patienter. Det sikrer et resultat, der holder og giver de bedste slutresultater. Derfor er du som patient i de bedste hænder , når du bliver behandlet hos GladTand.

Invisalign er et af de mest avancerede og effektive systemer der findes til at rette tænder. Med næsten usynlige plastik-skinner, fremstillet specifikt til dine tænder, via en computermodel, rettes dine tænder et stykke af gangen, indtil det ønskede resultat er opnået.

Lån til din tandbehandling
Du kan også låne penge til din tandbehandling på gode vilkår og med en rimelig rente.

Læs information om lån – klik her

Du kan se hvad det koster dig at låne – klik her