Aktuelt

Kategori: Rådgivning

Ring og få en tid

Vi har åbent alle ugens syv dage

Har du akut smerter?

Ring og vi finder en akuttid til dig

Priser og finansiering

Beregn ca. pris samt se tilskud

Føl dig tryg og smertefri

Vores personale har fokus på dig

Sammenhænge mellem dårlig tandhygiejne og alvorlige sygdomme

Har du ikke været til tandlæge i årevis, er du langt fra den eneste.

Mere end hver 4. bruger af Gladtand.dk oplyser, at de ikke har været til tandlæge i de seneste fem år, og klinikken modtager dagligt patienter, som ikke har været hos en tandlæge i mange år.

Nogle kan gå i 20 år eller mere uden at opsøge en tandlæge. Det er sjældent særligt rart at vente i så lang tid. Hvad vil tandlægen ikke sige eller gøre, når tandlægen ser, hvordan det står til i munden, tænker mange. Det kan virkelig kræve selvovervindelse at opsøge en tandlæge, når der først er gået så lang tid.

At der er gået alt for mange år siden sidste tandlægebesøg, er ikke noget særsyn på klinikken. Tandlægerne er vant til denne situation, og der findes i dag så mange løsningsmuligheder, at også de situationer, som umiddelbart måske kan virke håbløse, faktisk kan afhjælpes, så livskvaliteten forbedres markant.
Desuden åbner den moderne teknologi mulighed for at diagnosticere og behandle på langt mere skånsom vis end tidligere ‒ og med bedre resultater end tidligere. Det er klart, at det altid er bedre at opsøge tandlægen i tide, så man kan forebygge ‒ men selv om der er gået mange år, kan tandlægen stadig hjælpe.

Bestil tid i dag