Om os

Historie

Ring og få en tid

Vi har åbent alle ugens syv dage

Har du akut smerter?

Ring og vi finder en akuttid til dig

Priser og finansiering

Beregn ca. pris samt se tilskud

Føl dig tryg og smertefri

Vores personale har fokus på dig

Gode traditioner, altid fokus på patienten og så tilbyder vi de mest moderne behandlinger

I mere end 40 år har der været tandlægeklinik på Godthåbsvej 74, 1. på Frederiksberg med samme indehavere. Sommeren 2003 skiftede den traditionsrige tandlægeklinik hænder. Klinikken har siden været igennem en rivende udvikling, der har altid været stor vægt på det faglige og på at patienterne skal være glade for at komme på klinikken og derfor lægger vi stor vægt på at tage godt vare på alle vores patienter.

Siden 2003 har tandlæge Kathrine Kjær videreført og ejet tandlægeklinikken og videreført den ved at bevare fokus på patienterne, men har samtidig udviklet klinikken, fagligt og i forhold til de behandlinger klinikken kan tilbyde. Derfor vil du altid blive mødt at opdateret og moderne udstyr og behandlere som er godt klædt på fagligt.

I dag benyttes det nyeste inden for behandlingsudstyr, ligesom der behandles efter moderne behandlingsprincipper. Behandlernes fokus ligger således på forebyggelse og varige løsninger med patienten i centrum. Det er primært klinikens tandplejere som står for den forebyggende indsats i forhold til f.eks. paradentose, mens tandlægerne koncentrerer sig om andre behandlinger. Vi har en af Danmarks bedste tandlæge eksperter i paradentose, og vi er nogle af de bedste i Danmark til at rette tænder med Invisalign skinner. Vi forsøger hele tiden at følge med udviklingen og klæder vores behandlere bedst muligt på, så vores patienter for den bedste behandling.

Du kan møde vores personale her (Se hvem klinikkens tandlæger er her)

Desuden har klinikken den tradition, at forskellige tandlæge-studerende fra Tandlægeskolen, Københavns Universitet hjælper til med at varetage afgrænsede opgaver på klinikken, (dog ikke patientbehandlinger).

Vores tandlægeklinik udvider

I 2008 blev klinikken udvidet på samme adresse. Der er er blandt andet blevet plads til et større venteværelse, en større frokoststue til personalet og fire nye behandlerrum. Vi har også fået et nyt diagnostisk redskab til rådighed på vores tandlægeklinik: et avanceret anlæg til optagelse af panoramarøntgen. Endelig har vi på flere måder tænkt hensyn til personer med tandlægeskræk ind i selve indretningen af klinikken.

I 2018 er klinikken igen blevet renoveret og ny teknik taget i brug – målet er at klinikken tilbyder patienterne en god oplevelse, hvor de er trygge og får den bedst faglige behandling. Vi lægger stor vægt på at patienterne skal være glade når de forlader klinikken.

Læs mere om vores indretning og tandlægeskræk her.

Tandklinikken har en betydelig tilgang af nye patienter. Patienterne kommer selvfølgelig især fra Frederiksberg, men også mange andre steder fra i hele København og omegn. Som patient er man ikke bundet til at vælge tandlæge i det område man bor i. Man kan frit vælge tandklinik i hele Danmark, uanset hvilken kommune man kommer fra.