Tandblegning

Tandblegning hos din tandlæge

Ring og få en tid

Vi har åbent alle ugens syv dage

Har du akut smerter?

Ring og vi finder en akuttid til dig

Priser og finansiering

Beregn ca. pris samt se tilskud

Føl dig tryg og smertefri

Vores personale har fokus på dig

Hvidere tænder med tandblegning

Tandblegning er en oplagt mulighed, hvis man ønsker hvidere tænder. Men hvis tandblegningsprodukter bruges uden den rette viden eller udstyr, løber man en unødig risiko.

Det er derfor en god idé at opsøge en specialist (en tandlæge eller en tandplejer), hvis man ønsker hvide tænder, frem for at prøve lykken på egen hånd med et produkt, som ikke er sikkert.

OBS! Fra november 2012 er det pga. ændret lovgivning ikke længere tilladt for andre end tandlæger at forhandle blegeprodukter, med mindre produktet indeholder maks 0,1 pct. aktivt stof. Hvis koncentrationen er så lav, har behandlingen ingen effekt.

Fordele

  • Professionelt vurderer vi årsagerne til, at du ikke har hvide tænder og dermed vurdere, om tandblegning kan gøre tænderne hvidere. Der kan være årsager til, at man har synlige misfarvninger på tænderne, som man ved, at en blegning ikke vil ændre på. Hvis nerven eksempelvis er død i en tand, kan tandens farve ændres til det mørkere, og her vil en almindelig blegning ikke give et hvidere resultat. En tandlæge vil derimod evt. kunne blege tanden indefra.
  • En tandlæge vil også kunne vurdere, om tandblegning vil være uklogt for den enkelte pga. særlige forhold i munden. Hvis tænderne f.eks. har syreskader, eller hvis man i forvejen har fået bleget tænder for nyligt, kan det være en dårlig idé med en blegning.
  • Tandlægen kan også vurdere, om andre behandlinger er nødvendige for, at resultatet bliver pænt ‒ f.eks. foreslå udskiftning af synlige plastfyldninger i fronten af munden, så disse passer i farven til de blegede tænder.
  • Vi sikrer en effektiv og forsvarlig tandblegning med en sikker metode. Desuden tilpasser vi skinner individuelt og instruerer i korrekt brug af blegemiddel og skinner.
  • Dine tænder pudses inden tandblegningen. Det giver et bedre resultat, når tænderne er pudset før blegningen. Det vil tandlægen eller tandplejeren naturligvis også gøre i forbindelse med en professionel tandblegning.