Snorkeskinne

Ved snorken og søvnapnø

Ring og få en tid

Vi har åbent alle ugens syv dage

Har du akut smerter?

Ring og vi finder en akuttid til dig

Priser og finansiering

Beregn ca. pris samt se tilskud

Føl dig tryg og smertefri

Vores personale har fokus på dig

Kan en snorkeskinne afhjælpe din snorken?

Et meget stort antal danskere lider af søvnapnø. Det skønnes at 15-20 % af alle voksne danskere lider af søvnapnø.

Vi kan nu tilbyde den nye OSS snorkeskinne. Snorkeskinnen er udviklet og testes løbende i samarbejde med Odense Universitetshospital som behandling ved snorken og søvnapnø. Snorkeskinnen har været omtalt i flere medier, blandt andet i TV 2 Nyhederne.

OSS snorkeskinne tilpasset dig

  • Vores pris: kr. 4.900,-
  • Tilskud fra “danmark” i alle tre grupper kr. 545,-
  • Pris efter tilskud: kr. 4.355,-
  • Vi yder op til 2 års garanti på skinnens holdbarhed, men vi giver ingen garanti for effekten, da den er meget individuel.

Mange mennesker lider af snorken, som belaster snorkeren selv, men også andre – ikke mindst partnerens søvn forringes ofte. Mænd rammes hyppigere af søvnapnø end kvinder. Tilbagevendende snorken forringer livskvaliteten betydeligt både om natten og om dagen. Der er desuden påvist sammenhæng mellem snorken og mange andre forskellige lidelser.

Når søvnen hyppigt afbrydes, har det som regel en række negative konsekvenser – både fysisk og psykisk.

Sådan virker OSS snorkeskinnen

Den nye OSS snorkeskinne holder underkæben fremme om natten, hvilket frigører luftvejene. Når luften kan passere uhindret, snorker man ikke længere.

OSS snorkeskinnen er en relativt nem og ukompliceret løsning på et problem, som i høj grad påvirker mange menneskers liv. Snorkeskinnen kan afhjælpe symptomer, som ofte følger med snorken, og er velegnet ved let til middelsvær søvnapnø.

Almindelige symptomer er:

  • Søvnløshed
  • Træthed
  • Hovedpine
  • Koncentrationsbesvær

Bemærk: Det er dog også muligt at lide af søvnapnø selvom man ikke oplever symptomer om dagen. Mange med søvnapnø har ingen symptomer om dagen.

+Gratis konsultation til OSS snorkeskinne

Vi tilbyder lige nu en gratis konsultation til en OSS snorkeskinne. Ved konsultationen taler vi med dig om din snorken, og det vurderes, om en OSS snorkeskinne kan afhjælpe dit problem med snorken.

Er vurderingen positiv, og ønsker du en snorkeskinne, tager vi aftryk til din skinne ved konsultationen. Vi sender aftrykket til et laboratorie, som fremstiller en individuelt tilpasset skinne til dig.

To-tre uger efter din første konsultation hos os er din snorkeskinne færdig, så du kan begynde at tage den i brug.

+Alternativer til snorkeskinne: CPAP maskine eller kirurgi

De klassiske alternativer til snorkeskinner er primært CPAP maskiner og kirurgiske indgreb.

En individuelt tilpasset snorkeskinne kan derfor være den mest simple løsning ved snorken. Anvendes en CPAP maskine, kan snorkeskinnen desuden bruges som supplement, f.eks. når man er på ferie.

Nogle typer af snorkeskinner har tendens til at falde ud om natten, fordi de ikke helt er tilpasset den enkeltes anatomi. OSS skinnen tilpasses individuelt og har den fordel, at den bliver i munden hele natten.

Vi yder 2 års garanti på holdbarheden af en OSS snorkeskinne.

+Tilskud fra “danmark” til snorkeskinne

En oss snorkeskinne udarbejdes specielt efter dine mål og koster 4.900 kr. Uanset hvilken gruppe du er i hos “danmark”, kan du få 545 kr. i tilskud, hvilket betyder at skinnen vil koste dig 4.355 kr. efter tilskud fra “danmark”.

+Snorken

Snorken skyldes vibration af den bagerste del af ganen og drøblen. Under søvn bliver svælget mindre, da musklerne i svælget slapper af. Hos børn er den hyppigste årsag til snorken forstørrede mandler eller polypper.

Snorkelyden er ofte kraftigst når man ligger på ryggen, og at ligge på siden kan i visse tilfælde hjælpe. Desuden kan overvægt være med til at forværre snorken og snorken kan desuden, i nogle tilfælde, være en del af sygdommen søvnapnø. 

+Hvad er søvnapnø?

Søvnapnø er en sygdom, der ofte optræder hos især midaldrende overvægtige mænd. Folk der snorker kan have sygdommen søvnapnø, men det er dog langtfra alle der snorker, som har vejrtrækningspauser under søvnen.

Årsagen til søvnapnø skyldes, at når man sover, slapper musklerne i kroppen af. Dette gælder også for de øvre luftveje (næsen, munden og svælget), hvilket kan forårsage forsnævret luftveje og snorke hos mange, idet det er svært at trække vejret.

+Obstruktiv søvnapnø syndrom

Obstruktiv søvnapnø syndrom (OSAS) er en sygdom, der er karakteristisk ved kraftig snorken og ophold i vejrtrækning under søvn i perioder (apnø) samt øget træthed og trang til at sove, også om dagen.

Vejrtrækningen genvinder efter en kortvarig opvågning, og under fortsat søvn tillukkes luftvejene igen, og ny apnø opstår.  Apnøerne er oftest af varighed mellem 10-60 sekunder eller længere, og der kan let opstå mere end 400 apnøer per nat.

+Søvnapnø symptomer

Forstyrrelse af søvn medfører nedsat søvnkvalitet og dagtræthed med søvnanfald. Desuden medfører apnøerne fald i blodets iltindhold og ændringer i hjertets og hjernens blodtryk forhold. 

Søvnapnø kan derfor medvirke til mentale forstyrrelser, sociale problemer, øget risiko i trafikken, irritabilitet og nedsat vækst hos børn, øget risiko for hjerte-kar-sygdomme og slagtilfælde.