GladTand - din billige tandlæge på Frederiksberg

Ring og få en tid

Vi har åbent alle ugens syv dage

Har du akut smerter?

Ring og vi finder en akuttid til dig

Priser og finansiering

Beregn ca. pris samt se tilskud

Føl dig tryg og smertefri

Vores personale har fokus på dig

Topkvalitet til lave priser

På Frederiksberg finder du GladTand – vi er din billige tandlæge. Selvom priserne hos os er lave, så er kvaliteten helt i top. Vi tilbyder altid behandlinger, foretaget af professionelle tandlæger og specialister, hvor vi bruger moderne metoder og det nyeste behandlingsudstyr.

Hos os går du fra klinikken med holdbare løsninger, der sikrer dig et smukt smil til priser, der ikke vælter dig bagover. Derfor er vi din foretrukne og billige tandlæge.

Ring til os og bestil en tid på telefon 38 34 24 21 eller book din tid online. Vi har tider fra mandag morgen og helt til søndag eftermiddag. Har du et akut behov for en tid, skal du ringe til os straks.

En professionel og billig tandlæge

Mange får ondt i tegnebogen, når de får ondt i tænderne. Det er ikke uden grund, for det kan godt være en dyr omgang at gå til tandlægen. Hvor mange tandlægeklinikker har valgt at fastsætte høje priser for deres behandlinger, vælger vi at gøre din pris så fair som overhovedet muligt. Netop derfor er vi en billig tandlæge, der ikke går på kompromis med dine tænder, for hos os er du i centrum.

Det skal være rart at besøge os. Derfor tager vi altid højde for dig og dine behov, når du besøger vores klinik. Tryghed og professionalisme er nemlig nøgleordene hos os. Vi lytter altid til dine særlige ønsker og behov, og vi har særlig stor erfaring med håndtering af tandlægeskræk. Hos os får du kun positive tandlæge-oplevelser.

Hos os kan du se vejledende priser for behandlinger, og vi vejleder dig ligeledes gerne om finansieringsmuligheder og rabatter. Vi tilbyder rabatter, f.eks. ved større behandlinger, eller hvis du er studerende. Derudover har vi også betaling i etaper, hvis du skal have lavet flere behandlinger. Du har også mulighed for at ansøge om lån og tilskud via “danmark”. Vi rådgiver dig gerne om alle dine muligheder.

Moderne metoder og de nyeste behandlinger hos en billig tandlæge

Pris og kvalitet går hånd i hånd, siges det. Men hos os er det ikke helt rigtigt, for selvom vi er en billig tandlæge med gode og fair priser, så er kvaliteten af vores behandlinger stadig i topklasse.

Hos os tilbyder vi alt fra forebyggende behandlinger og rådgivning om tandpleje til implantater i samarbejde med specialister. Uanset hvad dit behov er, så har vi helt sikkert også en behandling, der kan hjælpe dig, og med moderne kvalitetsudstyr kan vi altid udføre vores behandlinger med de nyeste metoder.

Det bedste udstyr er det, hvor vores effektivitet og din komfort er i top. Vi ved, at det aldrig er rart, når du skal have lavet undersøgelser eller behandlinger i dine tænder. Ingen bryder sig om at blive rodet i munden. Derfor sørger vi for altid at gøre behandlingerne så hurtige og effektive som muligt – og så endda altid til billige tandlægepriser.

Få holdbare og økonomiske behandlinger

Det er ikke tilfældigt, at vi går højt op i kvaliteten af vores behandlinger og udstyr. Med de nyeste behandlinger og moderne metoder er du garanteret holdbare resultater til fornuftige priser. Derfor kan du roligt få ordnet dit smil hos GladTand, der er din billige tandlæge på Frederiksberg.

Vi har en lang række behandlingsmuligheder. Forebyggelse er en af de mest effektive behandlinger, når du gerne vil have sunde og raske tænder. Hvis du går til tandlægen jævnligt, kan vi holde et vågent øje med dine tænder. Vi kan ligeledes give dig gode råd til, hvordan du passer netop dine tænder bedst.

Er skaden sket skal du ikke være bekymret, for vores specialister skal nok hjælpe dig med at få sunde og pæne tænder igen, der holder i mange år. Nok er vi en billig tandlæge, men du får et smil, der er guld værd, når du har besøgt vores klinik.

Hvad kan vi gøre for dit smil?

GladTand ved, hvad der skal til, for at give dig det største smil – nemlig kvalitet og fair priser. Derfor går vi højt op i at sikre dig begge dele. Hos os får du smilet tilbage, uden at få væltet din økonomi, for vi er en billig tandlæge med øje for kvalitet. Derfor kan du trygt bestille en tid hos os.

Vi vil gerne fortælle dig mere om, hvordan vi som professionel og billig tandlæge kan hjælpe dig. Derfor er du velkommen til at ringe eller skrive til os allerede i dag. Så lytter vi gerne til dine ønsker og særlige behov, så du kan gå fra vores tandlægeklinik med det sundeste smil. Vi glæder os til at hjælpe dig.