Porcelænskroner hos Gladtand

Ring og få en tid

Vi har åbent alle ugens syv dage

Har du akut smerter?

Ring og vi finder en akuttid til dig

Priser og finansiering

Beregn ca. pris samt se tilskud

Føl dig tryg og smertefri

Vores personale har fokus på dig

Har du behov for at få lavet en eller flere naturlige porcelænskroner, kan vi hos Gladtand på Frederiksberg hjælpe dig med at genvinde dit smukke smil. Vi har mange års erfaring med tandlæge-gerningen, og har gennem tiden hjulpet mange med at opretholde en sund mund og flotte tænder. Uanset om du skal have porcelænskroner eller du har behov for at få udført andre tandbehandlinger bliver du hos os altid mødt af et omsorgsfuldt og venligt personale, der med fokus på dig og det faglige håndværk sørger for, at du får en god oplevelse og et flot resultat. 

Hos Gladtand på Frederiksberg benytter vi os af det nyeste behandlingsudstyr ligesom din behandling tilrettelægges efter moderne behandlingsprincipper, så du opnår gode og varige resultater, der holder i mange år. 

 

Vi giver dig smilet tilbage med porcelænskroner

Hvis du har en defekt tand eller tænder, det ikke længere er muligt at reparere med fyldninger, har du mulighed for at få lavet porcelænskroner.En krone er en kappe eller hætte, der omkranser resterne af den eksisterende tand. Herved forstærkes tanden, og du undgår at tanden knækker, og der sker yderligere skader på de omkringliggende tænder og tandkød. Når tandlægen fastgør den kunstige porcelænskrone omkring din tand genvindes tandens funktion, og tanden bliver typisk også smukkere at se på. 

Når du i samarbejde med din tandlæge skal vælge krone, findes der flere forskellige muligheder, hvor porcelænskronen giver det mest naturlige resultat. Der findes dog også metalkroner og kroner i en kombination af porcelæn og metal, der kan være bedre løsninger i visse situationer. En porcelænskrone fremstår i hvidt procelæn, og vi finder nemt en nuance, der harmonerer med dine tænder, hermed opnår du et smukt og naturligt resultat, hvor det kan være vanskeligt at skelne mellem kronen og de naturlige tænder. 

Har du behov for at få erstattet flere tænder laver vi også broer, der består af flere kroner, der er sat sammen, og cementeres på de omkringliggende tænder, så du opnår et smukt og holdbart resultat. 

Hos Gladtand laver vi porcelænskroner, der passer til dit behov og dine tænder, så vi kan hjælpe dig med at få dit naturlige og smukke smil tilbage.

 

God og tryg behandling hos din tandlæge på Frederiksberg

Hos Gladtand på Frederiksberg samarbejder vi med en række nøje udvalgte og dygtige tandteknikere, som leverer en solid og god kvalitet på både porcelænskroner og broer. Hermed sikrer vi dig, at du opnår et både smukt og holdbart resultat, som du vil blive glad for også i fremtiden. Vi tilstræber altid at lave så smukt og naturligt et resultat som muligt uanset hvilken tandbehandling, du har behov for, og vi gør det i trygge rammer, så du får en god oplevelse af din tandbehandling hos os. Vi har det nemlig som erklæret mål i vores praksis at gøre det så behageligt som overhovedet muligt at gå til tandlæge. 

En god relation mellem patient og tandlæge er en vigtig forudsætning for, at behandlingen og oplevelsen af denne bliver så tryg og god en oplevelse som muligt. Derfor holder vi hos Gladtand et stort fokus på de forskellige behov hos hver enkelt patient, og ved første konsultation aftaler vi altid, hvilke særlige hensyn der skal tages til den enkelte. Det kan være en stor lettelse for dem, der eksempelvis lider af tandlægeskræk at blive mødt og rummet i deres angst. 

Hos Gladtand på Frederiksberg får du derfor altid en kompetent og omsorgsfuld behandling, hvor vi altid inddrager dig i dine muligheder, så vi kan give dig en oplevelse og et resultat, du bliver tilfreds med.