Trustpilot

Vores eksisterende patienter giver grønt lys

Ring og få en tid

Vi har åbent alle ugens syv dage

Har du akut smerter?

Ring og vi finder en akuttid til dig

Priser og finansiering

Beregn ca. pris samt se tilskud

Føl dig tryg og smertefri

Vores personale har fokus på dig

Det siger vores kunder om os på Trustpilot

De kunder, der indtil nu har skrevet en anmeldelse af os på Trustpilot, er overordnet set meget tilfredse med os som tandlæge, hvilket vi naturligvis sætter stor pris på. Vi har opnået en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot på baggrund af de 380 anmeldelser, vi har fået indtil videre. 330 af de 380 anmeldelser er bedømt som fremragende og dermed som en 5-stjernet kundeoplevelse, hvilket dokumenterer, at en meget stor del af de kunder, der har anmeldt os indtil nu, er glade for den service, vi udfører. Der er dog altid plads til forbedring, hvilket vi naturligvis tager til efterretning.

Det er for os som din tandlæge meget vigtigt, hvad du synes om os og vores kundeservice, da vi er til for dig som kunde og kun har i sinde at sikre dig en sund og glad mund.

Vi tilstræber altid at skabe en 5-stjernet oplevelse for dig, selvom et besøg hos tandlægen for mange næppe er nogen luksusoplevelse. Vi vil dog gøre alt, der står i vores magt for at gøre dit tandlægebesøg til så god en oplevelse som muligt.

Hver en anmeldelse på Trustpilot fra vores kunder er guld værd for os, da vi ud fra disse kan forbedre kundeoplevelsen hos Glad Tand. Anmeldelserne muliggør dermed, at vi kan lytte til vores kunders ønsker, og der er ikke noget vi hellere vil.
Vi ønsker at opnå så meget feedback og dermed så mange anmeldelser af vores kundeservice som overhovedet muligt – så hvis du har været forbi Glad Tand og endnu ikke har givet os din anmeldelse, ville vi værdsætte, hvis du havde lyst at bruge et par minutter på at skrive om din oplevelse på vores trustpilot-side.