Om os

10 rare ting

Ring og få en tid

Vi har åbent alle ugens syv dage

Har du akut smerter?

Ring og vi finder en akuttid til dig

Priser og finansiering

Beregn ca. pris samt se tilskud

Føl dig tryg og smertefri

Vores personale har fokus på dig

Gør et besøg hos os til en rar oplevelse

1 | Minimalt ubehag

Vores mål er at gøre det så behageligt som overhovedet muligt at gå til tandlæge.

2 | En tandlæge som tager hensyn

Vi tager hensyn til alle og forsøger at gøre enhver behandling så lidt ubehagelig, som det overhovedet er muligt. Vi aftaler desuden individuelle hensyn med dig ved første konsultation.

3 | Akut hjælp

Har du et akut problem, vil vi forsøge at afhjælpe det samme dag. Vi har også åbent i weekenden.

4 | Stærke sunde tænder

Klinikkens tandplejere og tandlæger hjælper med at forebygge udvikling af tandsygdomme og andre uønskede tilstande. Paradentose kan eksempelvis ofte resultere i løse tænder, især hvis det ikke forebygges.

Store gamle fyldninger kan resultere i knækkede tænder, hvis de ikke skiftes i tide, og små huller i tænderne bliver ubehandlet ofte til større. Vi hjælper med at forebygge – så dine egne tænder bevares stærke og sunde.

5 | Overblik

Har du meget, der trænger til behandling, giver vi dig et overblik over dine muligheder. Uanset hvor længe det er siden, du sidst var til tandlæge og hvordan dine tænder fremtræder, er du velkommen hos os.

6 | Skånsom bedøvelse
Vi bedøver meget skånsomt via en ny elektronisk styret bedøvelsesmetode uden traditionel sprøjte. Når bedøvelsen lægges, kan det næsten ikke mærkes. Desuden skal hele kæben ikke bedøves – kun omkring tanden – så du kan spise og tale som normalt efter behandlingen.

7 | Oplyser om priser før behandling

Du får altid et skriftligt overslag før større behandlinger. En større behandling kan opdeles i etaper, så udgiften fordeles over længere tid. Vi kan indberette elektronisk til sygeforsikringen Danmark og hjælper gerne med at se på dine tilskudsmuligheder.

8 | Moderne udstyr

Klinikken råder over opdateret udstyr, som gør det mere sikkert og bekvemt at gå til tandlæge. Vi benytter eksempelvis digital røntgen og digital panoramarøntgen med lav stråling. Vores udstyr til desinfektion giver en høj sikkerhed for, at vores instrumenter er helt rene. Vi benytter desuden ekstra mange engangsartikler for at udelukke, at vores udstyr smitter mellem patienter.

9 | Underholdning

Du kan se tv eller høre radio i stolen.

10 | Åbent lørdag og søndag og alle andre dage – året rundt

Vi har også åbent for behandling og eftersyn hver lørdag og søndag – med samme priser som på hverdage – samt hele sommeren og mellem jul og nytår.