Tandlæger med specialer

Ring og få en tid

Vi har åbent alle ugens syv dage

Har du akut smerter?

Ring og vi finder en akuttid til dig

Priser og finansiering

Beregn ca. pris samt se tilskud

Føl dig tryg og smertefri

Vores personale har fokus på dig

Specialister i en lang række sygdomme og behandlinger

Hos GladTand kan vores tandlæger mere end blot at lave et tandeftersyn. Vi er specialister i en lang række af sygdomme og behandlinger, og vi kan hjælpe dig til at beholde dit gode smil.

Vi tror på, at en tandbehandling skal være så lidt invasiv som muligt, og vi beholder altid så meget som muligt af den eksisterende tand – uanset hvad problemet er.

Tandlæge med speciale i Paradentose

Paradentose er en autoimmun sygdom, som særligt rammer personer over 40 år. Autoimmune sygdomme bevirker at kroppens immunforsvar overreagerer på forskellige stimuli, og derfor angriber raskt væv.

I tilfælde af Paradentose, angriber immunforsvaret blandt andet det væv, der sidder omkring tænderne, men også selve knoglen. Det gør at tandkødslommerne bliver dybere, og tænderne kan med tiden flytte sig, blive løse eller endda falde helt ud.

Det er selvsagt en meget ubehagelig sygdom, som kan vise sig med forskellig intensitet, og i de værste og mest aggressive tilfælde, kan sygdommen udvikle sig hurtigt.

Hos GladTand er vi specialister i Paradentose, og vi ønsker at hjælpe patienter til at leve et godt liv, og ikke have nogle forbehold, når de åbner munden for at smile.

Faktisk starter Paradentose ofte som en almindelig tandkødsbetændelse, og udvikler sig derefter til egentlig Paradentose. Derfor er det først og fremmest vigtigt, at du husker at komme til tandlæge regelmæssigt for at forebygge tandkødsbetændelse.

Vores tandlæger er specialister i at behandle Paradentose på alle stadier, og med jævnlig pleje, kan tilstanden holdes i skak, og i nogle tilfælde kan den endda bedres.

Specialister i tandretning med Invisalign

Tandretning kan være en lang, smertefuld og dyr process. Mange får rettet tænder, når de er på vej i puberteten, med togskinner og andre tiltag, som skal rette tænderne op.

Over årene er der blevet udviklet mere behagelige og næsten usynlige metoder til tandretning – heriblandt invisalign. Invisalign er blandt de systemer for tandretning, som er bedst testet, og som har de hurtigste resultater, mens det er næsten usynligt.

Hos GladTand er alle vores behandlere certificerede og trænede i tandretning med Invisalign. Vi tilbyder den hurtigste og billigste behandling, med det bedste resultat – et harmonisk og naturligt smil.

Ved behandling med Invisalign vil vi først foretage en 3D scanning af dine tænder, for at vurdere skævhedens karakter, og for at planlægge den forestående forløb. Dernæst tager vi et aftryk af dine tænder, og producerer ud fra dette en special model af dine tænder, som skal hjælpe os med at specialfremstille skinnerne, som skal rette dine tænder.

Hele behandlingen vil tage mellem 2 og 8 måneder, alt afhængig hvor meget dine tænder skal rettes. Under forløbet skal du regne med, at skulle gå til regelmæssige tjek i klinikken. Det er nødvendigt for at vi kan sikre at tandretningen forløber planmæssigt.

Vores priser for tandretning med Invisalign spænder fra 15.000 KR.

Bidskinner, der øger din livskvalitet

Har du ofte hovedpine, og er du tit træt og uoplagt? Det kan skyldes, at du skærer tænder, når du sover. Når du skærer tænder, spænder du i kæben og tyggemusklerne, og det kan give hovedpine.

Hos GladTand er vi specialister i at identificere, om du har brug for en bidskinne. Vi kan tilbyde dig bidskinner i både hård og blød plastik, så du kan få din livskvalitet tilbage.

Tandlæger med speciale i tandlægeskræk

Er du bange for at gå til tandlægen? Har du haft en utryg eller smertefuld oplevelse hos en tandlæge, som vender tilbage så snart du tænker på at sætte dig i stolen? Hos GladTand er alle vores tandlæger og klinikassistenter specielt trænede i at håndtere patienter med tandlægeskræk.

Vi lægger alle stor vægt på, at du skal føle dig tryg, mødt og ligeværdig, når du sætter dig i vores tandlægestol. Derfor vil vi gå langt for at sørge for at du får en god oplevelse med så lidt ubehag som muligt.

I klinikken tilbyder vi blandt andet smertefri bedøvelse, hvilket betyder, at vi ikke bruger den klassiske injektionsmetode. Vi bruger derimod et apparat, som kaldes “The Wand”. Det er i sandhed en ægte tryllestav. Nålen er meget tyndere end en normal nål, og derfor kan vi lægge bedøvelsen i tandkødslommen frem for i selve tandkødet omkring nerverne.

Du kan derfor ikke mærke, at vi lægger bedøvelsen, og den er så præcis, at du sagtens kan drikke og tale normalt efter behandlingen.

Hos GladTand er du altid velkommen til at ringe og bestille en tid til en snak med en af vores tandlæger. Det kan give lidt ekstra tryghed til den egentlige behandling, at du har snakket din frygt igennem med den tandlæge, som skal behandle dig, når du sætter dig i stolen.

Det er også vigtigt for vores tandlæger og klinikassistenter at vide, hvad din frygt bunder i, så de kan gøre behandlingen så behagelig for dig som muligt.

Hos GladTand skal alle have en god oplevelse – for vi giver dig dit smil tilbage, også selvom du har tandlægeskræk.