Tandlæge Frederiksberg

Ring og få en tid

Vi har åbent alle ugens syv dage

Har du akut smerter?

Ring og vi finder en akuttid til dig

Priser og finansiering

Beregn ca. pris samt se tilskud

Føl dig tryg og smertefri

Vores personale har fokus på dig

Frederiksbergs kompetente og professionelle tandlæger

Er du på udkig efter en professionel tandlæge på Frederiksberg med høj faglighed, der stræber efter at holde dine tænder sunde og raske? I vores tandlægeklinik på Frederiksberg i København sidder vi et hold af professionelle, kompetente fagpersoner og nogle af landets dygtigste tandlæger. Hos Glad Tand gør vi alt for at bekæmpe tandlægeskræk, behandle optimalt og god service. Vi står klar til at varetage din munds sundhed! Det har stor betydning for vores helbred og trivsel, at vi holder vores tænder sunde. Lige netop derfor er det essentielt, at du vælger en kompetent tandlæge, der udfører sit arbejde med stor grundighed og til perfektion. Derfor er vi din foretrukne tandlæge, fordi du hos os altid vil forlade klinikken på Frederiksberg med en god oplevelse og et blændende, smukt smil.

Ring til os og bestil en tid på telefon: 38 34 24 21, eller book din tid online – ganske enkelt. Har du et akut behov for en tid, bør du straks ringe til os. 

Priser hvor alle kan være med

Rigtig mange får ondt i tegnebogen, når de får ondt i tænderne, for det kan nemlig godt være en dyr omgang at gå til tandlægen. Hvor mange tandlægeklinikker har valgt at fastsætte høje priser for deres behandlinger, vælger vi at gøre din pris så fair som overhovedet muligt. Netop derfor er vi en billig tandlæge, der ikke går på kompromis med dine tænder. 

Selvom priserne hos os er lave, kan du være ganske sikker på, at kvaliteten er helt i top – både udstyr og behandlinger. Vi tilbyder altid behandlinger foretaget af professionelle tandlæger og specialister, hvor moderne metoder og det nyeste behandlingsudstyr anvendes. Hos os forlader du klinikken med holdbare løsninger, der sikrer dig et smukt smil til priser, der ikke vælter dig bagover eller efterlader din pengepung glødende. Derfor er vi din foretrukne, billige tandlæge, hvor du sættes i centrum. 

Hos os kan du se vejledende priser for behandlinger. Vi vejleder dig ligeledes gerne om finansieringsmuligheder samt rabatter. Vi tilbyder rabatter ved eksempelvis større behandlinger, eller hvis du er studerende, hvor pengene til tider kan være små. Derudover har vi også betaling i etaper, hvis du skal have lavet flere behandlinger. Du har også mulighed for at ansøge om lån og tilskud via “Danmark”. Vi står altid klar til at rådgive dig om alle dine muligheder. 

Vi imødekommer frygt og skaber tryghed

Hos Glad Tand prioriterer vi, at du er tryg i tandlægestolen. Vores fornemmeste opgave er at gøre dig tryg i stolen, uanset hvad du skal have lavet hos tandlægen. Vores ønske og mål er, at du oplever at være i trygge og professionelle hænder hver gang. Vi vil gøre tandlægebesøget til en god oplevelse, fra du træder ind af vores dør, til du forlader klinikken igen. Vi tager alle hensyn og aftaler i fællesskab med dig, hvilke individuelle hensyn der skal tages ved første konsultation.

Har du tandlægeskræk?

Omkring 40% af Danmarks befolkning er ikke begejstret for at skulle til tandlægen – lige fra de milde tilfælde, til dem der er så bange, at det er et decideret problem. Når du kommer til vores klinik på Frederiksbeg, er du i professionelle hænder fra start til slut. 

Hos Glad Tand på Frederiksberg imødekommer vi dig og arbejder med din tandlægeskræk, så du kan komme til tandlægen og få en positiv og god oplevelse. På daglig basis behandler vi mange, der ikke er stor fan af at gå til tandlægen. Vi finder det ganske O.K at have tandlægeskræk, og vi tager naturligvis højde for det – altid.  Vores tandlæger, tandplejere og klinikassistenter har alle mange års erfaring med klienter, der lider af tandlægeskræk. I fællesskab finder vi en måde og en løsning, sådan at det bliver en god oplevelse for dig at komme i vores klinik på Frederiksberg i Danmarks dejlige hovedstad.