Tandlæge på Frederiksberg

Ring og få en tid

Vi har åbent alle ugens syv dage

Har du akut smerter?

Ring og vi finder en akuttid til dig

Priser og finansiering

Beregn ca. pris samt se tilskud

Føl dig tryg og smertefri

Vores personale har fokus på dig

Glad Tand – et hold af professionelle fagpersoner og specialister

Hos Gladtand giver vi dig smilet tilbage – alle ugens dage. Når du kommer til os møder du et hold af professionelle fagpersoner og specialister. Det er vores mål, at du føler dig i sikre hænder fra du træder ind af vores dør, til du går igen. I vores arbejde bruger vi udelukkende kvalitetsmaterialer og tilbyder samtidig behandlinger til en fornuftig pris. I vores tandlægeklinik på Frederiksberg i København sidder vi et hold af professionelle fagpersoner og nogle af landets dygtigste tandlæger. Vi arbejder hver dag på at holde kunders tænder sunde og raske. Vores fornemmeste opgave er, at gøre dig tryg i stolen, uanset om du skal have lavet et mindre hul i en tand eller en større tandoperation.

Tandlæge og tandpine

Når du først har fået tandpine, er det umuligt at vente til weekenden er ovre. Det kan være altoverskyggende og umuligt at abstrahere fra. Derfor er det ikke en løsning at udsætte et besøg ved tandlægen. Det ved vi godt hos Gladtand. Derfor har Gladtand på Frederiksberg i København åbent i weekenderne. Vi mener, at alle har ret til at komme til tandlæge lørdag og søndag og få den fornødne hjælp, så dagene igen er til at holde ud. Og vi gør det uden weekendgebyr.

Hvad er en tandlæge?

En tandlæge er en fagliguddannet person, der behandler og plejer tænder. Til faget hører sig også forebyggelse og behandling af sygdomme i tænderne, som caries, paradentose, rodbehandlinger og fremstilling af tandproteser. En tandlæges arbejde består i at forebygge sygdomme i kæber, mundhule og tænder.

Hvorfor gå til tandlæge?

De tandlægeskrække vil kunne argumentere for, at det ikke er nødvendigt at gå til tandlæge, men sådan forholder det sig ikke helt. Når du kommer til os, hjælper vi dig ikke kun med at ordne dine tænder, når skaden er sket. Vi hjælper også med at forebygge skader og sygdom i tænder, mundhule og tandkød. Ved at forebygge opnår du bedre tandhygiejne og imødekommer de sygdomme, der kan forårsage, at det kommer at gøre ondt – og koste mange penge. God tandsundhed er vigtigt. Du kan være et skridt foran ved at begrænse rygning, søde sager, have gode børstevarer og rense dine tænder med tandstikker.

Sundhedsstyrelsen har indført nationale kliniske retningslinjer, som er en rød-gul-grøn ordning. Ifølge retningslinjerne foretager din tandlæge en risikovurdering og placerer dig i den grønne, gule eller røde kategori. Hvilken kategori du er i, afhænger af tandlægens vurdering af dine tænder og mund. Tandplejer og læge vurderer ud fra huller i tænderne fx caries, sygdomme i munden fx tandkødsbetændelse, og i hvor høj grad du selv kan ændre risikofaktorer fx ved hjælp af tandbørstning og brug af tandtråd.

Hvorfor ofte skal jeg få tjekket mine tænder?

Hvor ofte du skal en tur forbi din tandlæge, afhænger af hvilken kategori du er i. Idéen med Sundhedsstyrelsens rød-gul-grøn-ordning er at fordele støtten fra det offentlige på en måde, så man tilgodeser patienterne i hver sit farvespor. Uanset, hvilken patientgruppe du hører til, kan du få tilskud. Hvor meget, og hvor ofte du kan få tilskud afhænger af, hvilket farvespor, du er i.

Oversigt over betydning af farve farvespor:

Grøn: Du har ingen aktiv sygdom. Dine risikofaktorer er under kontrol. Det anbefales, at du kommer til undersøgelse hver 12-24 måned. Èn gang om året kan du få tilskud til en statusundersøgelse og en tandrensning. Ønsker du at få renset dine tænder oftere, kan du sagtens det, men der vil ikke være tilskud mere end én gang om året.

Gul: Du har aktiv sygdom, men dine risikofaktorer kan ændres ved at gøre en indsats. Hvis du er i den gule patientgruppe, er det fordi tandlægen har vurderet, at du i samarbejde med ham eller hende kan behandle og ændre den nuværende tilstand i din mund. Er du i den gule kategori, vil du blive indkaldt flere gange om året, ligesom du kan få tilskud til mere end én tandrensning om året.

Rød: Du har aktiv sygdom, men dine risikofaktorer kan vanskeligt ændres. Aktiv sygdom betyder sygdom i tænder, mundhule eller tandkød, som kan være svære selv at ændre eksempelvis på grund af medicin, der påvirker mundhulen negativt. Er du i den røde patientgruppe, vil du blive kaldt oftere ind. Du kan få tilskud til forebyggelse, behandling og kontrol oftere end den gule patient.

God mundhygiejne

God mundhygiejne er vigtigt, hvis du vil undgå tandsygdomme i munden som fx caries, tandkødsbetændelse og paradentose, hvor tænderne løsner sig. For at opretholde en god mundhygiejne skal du bruge: tandbørste, tandpasta og tandtråd. Med disse kommer du langt. Er du i tvivl om, hvorvidt du har god mundhygiejne, så spørg din tandplejer til råds. Din tandplejer kan hjælpe med at instruere dig i brugen af tandbørste og tandtråd, så du plejer dine tænder og mund på bedst mulig måde.

Tandlægeskræk

Når du kommer hos os, er du i professionelle hænder fra start til slut. Har du haft en ubehagelig oplevelse, eller er du utryg ved at gå til tandlæge, så lad os vide det. Vi er altid interesseret i, at det bliver en rar oplevelse for dig, og vi tager hensyn til individuelle ønsker og behov. Mange lider af tandlægeskræk, og det er forskelligt fra person til person, hvorfor de er blevet tandlægeskræk. Af den årsag tilgår vi også vores kunder individuelt. Vi behandler hver dag mange, der ikke bryder sig om at gå til tandlæge. Hos os er det helt okay at være tandlægeskræk. Når vi ved det, kan vi tage højde for det. Vores tandlæger, tandplejer og klinikassistenter har alle mange års erfaring med kunder, der lider af tandlægeskræk. Lad os sammen finde en måde, hvor det bliver en god oplevelse for dig at komme på vores klinik.